İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Halk Eğitim Merkezi bünyesinde Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda açılan “Aile Eğitim Kursu”nun Mezuniyet törenine gelen, Rezzan EREVİKLİ Karapınar’daki ilginin kendilerini de sevindirdiğini söyledi.

Rezzan EREVİKLİ, 0-18 Yaş Aile Eğitimi’nin ülkemizde yaygınlaştığını, bir çok ailenin bu eğitimi aldığını, bununla beraber aileler kendilerinde olan olumlu değişimlerle hayata daha farklı baktıklarını söyledi.

Rezzan EREVİKLİ, Karapınar’daki aile eğitimine olan ilginin ynı anda yetmiş dört kişinin mezun olmasının da kendilerini çok şaşırttığını, söyledi. EREVİKLİ özellikle babaların yoğun ilgisinin kendilerini çok gururlandırdığını, Mustafa Dede’nin torunu için eğitime katılmasının kendisini çok sevindirdiğini ve tüm anne babalara teşekkür ettiğini söyledi.

EREVİKLİ,  eğitimin Karapınar’da gerçekleşmesinde katkısı olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Halk Eğitim Merkezi’ne, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Ramazan BIYIKLIOĞLU ve Müdür Yardımcısı Erdem BÜYÜKKARAKURT’a teşekkür etti.

EREVİKLİ, “0-18 Yaş Aile Eğitimi”nin Karapınar’da uygulamalı eğitimcisi Nihat BAŞBUĞU’nun büyük emeği olduğunu, bu çabası için de kendisine ayrıca teşekkür ettiğini söyledi….