Kahvaltı programına Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerinden Arif Yayla ve Mustafa Uysal, Halkapınar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Uğur Bayram, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kemal Gök, Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda Özel Karapınar Mimar Sinan Anadolu Lisesi Müdürü Ali Bozaklı, Okul Müdürleri ve Öğretmenler katıldı.

            Öğretmen İbrahim Önal Sunuculuğunda açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Uysal “ 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılının başlangıcında Öğretmenlerimizin motivasyonunu artırmak üzere gelenkesel hale gelen sabah kahvaltısına katılımlarınızdan dolayı teşekkür eder, hepinizin geçmiş Kurban Bayramınızı kutluyorum. Burada Eğitime ve Öğretime her zaman desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Mehmet Yaka ve ekibine teşekkür ediyorum. Öğretmenlerimiz bugünden itibaren görevlerine başlamış bulunmaktadır. 18 Eylül 2017 tarihinde de ders başı yapılacaktır. 687 Eğitim ordumuzla Eğitim Öğretim seviyemizi en üst düzeye çıkarmaya çalışacağız. 11 Eylül de 1. Sınıflar ve Okul öncesi ders başı yapacaktır. Eğitim Öğretim seminerlerimiz,konferanslarımız ve sosyal faaliyetler ile desteklenecektir.Hepinize başarılar diliyor,saygılar sunuyorum”dedi. 

Belediye Başkanımız Mehmet Yaka " Karapınar Belediyesi olarak ilçenin fiziki görünümü ile ilgili çalışmaların yanı sıra eğitime de büyük önem verdiklerini belirterek dernekler ve hayırsever vatandaşlarımız tarafından yapılan eğitim yuvaları Okullarımız teker teker faaliyete geçmektedir. Burada derneklerimizi ve hayırsever vatandaşlarımızı gayretlerinden dolayı kutluyorum. Eğitim Öğretime desteklerimiz bundan böyle artarak devam edecektir bu yılda eğitim öğretim için ellerinden gelen her türlü yardımı yapmaya hazır olduklarını ve 2017-2018 yeni eğitim öğretim yılının herkese hayırlı olmasını ve başarılar diliyor, Öğrencilerimizi siz kıymetli Öğretmenlerimize emanet ediyoruz”dedi.