Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahri Kini, Şube Müdürü Nizamettin TEZCAN ve Karapınar’daki okulların müdürleri katıldı. Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Ramazan BIYIKLIOĞLU müdürlüğünü yaptığı okuluyla ilgili çalışmalar hakkında, okul müdürlerine bilgi verdi. 
Ramazan BIYIKLIOĞLU, bir yıldan bu yana Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nun müdürlüğünü yaptığını ve bu süre içerisinde okulda ne gibi değişikliklerin olduğunu anlattı.
  Ramazan BIYIKLIOĞLU, okuldaki hizmetli de dahi olmak üzere öğretmenler, müdür yardımcısı ve okul müdürüyle birlikte ekip çalışmasına önem verdiklerini, özellikle “Bizim Okul” kavramını öne çıkardıklarını, okullarını marka haline getirmeye çalıştıklarını, hem fiziki anlamda hem de eğitim anlamında projelerinin olduğunu söyledi.
Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahri KİNİ de konuşmasında,  oluşturulan projelerin okullar arasında paylaşılması gerektiğini,  ayrıca okul müdürlerinin birbirleriyle sürekli iletişim içinde olması gerektiğini ve bu çalışmaların da eğitimde kaliteyi yükselteceğini söyledi.