Mustafa Şener Ortaokulu binasında yapılan ödül törenine, Okul Müdürü Halil Saygı, Müdür Yardımcısı Çiğdem Erpolat, Öğretmenler, Öğrenciler ile Öğrenci Velileri katıldı.

Matematik Bilim sınavında İlçe birincisi olan Mustafa Şener Ortaokulu 8-A sınıfı öğrencisi Nurdan ORMAN’a Okul Müdürü Halil Saygı tarafından madalya ve kitap hediye edildi.

Matematik Bilim sınavında Mustafa Şener Ortaokulunu başarıyla temsil eden 8. sınıf öğrencileri Oya Bengü ÖZTÜRK, Şamlı KARAKAYA, Aydolu BALTAOĞLU’na madalyaları Matematik Öğretmeni Fatma Çakır tarafından verildi.

Mustafa Şener Ortaokulu Öğretmenlerinden, Matematik Bilim sınavına Öğrencileri hazırlayarak başarı gösteren Matematik Öğretmeni Fatma ÇAKIR, Halk Oyunları Şenliği için ekibin çalıştırıcısı Öğretmen Mehtap ÖNÜGÖREN DİKİCİ, Halk Müziği Şöleni için okulun orkestrasını çalıştırıp üstün başarı gösteren Müzik Öğretmeni Ercan YANDIMOĞLU’na günün anısına plaketleri Okul Müdürü Halil SAYGI tarafından takdim edildi.

Mustafa Şener Ortaokulu Müdürü Halil SAYGI yaptığı açıklamasında “ Eğitim ve Öğretim seviyesini yükseltmek için hepimiz özverili bir şekilde çalışmaktayız. Başarılarımıza başarı katmak hem bizleri, hem de öğretmen ve öğrencilerimizi sevindirmektedir. Okulumuzun Eğitim ve Öğretim çıtasını zirveye taşıyacağına inancım tamdır. Başarılı Öğrencilerimi ve Öğretmenlerimi kutluyorum.”dedi

Ödül töreni sona erdi.

Bizde Yeşilpınar Gazetesi olarak, Matematik Bilim Sınavında İlçe Birincisi olan Mustafa Şener Ortaokulu Öğrencisi Nurdan ORMAN’ı, Ayrıca Öğrencilerinin başarılı olması için çaba gösteren Mustafa Şener Ortaokulu Müdürü Halil SAYGI ve Öğretmenlerini kutlarız.