Karne Dağıtım töreninde Yeşilpınar Gazetesi olarak İlçemiz Toki Yavuz Selim İlköğretim Okulunda bulunduk.

Karne Dağıtım töreninde İlçe Kaymakamı Ramazan Yıldırım, Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Sami Sağdıç ve Nizamettin Tezcan, Toki Yavuz Selim İlköğretim Okulu Müdürü Bekir Kıyar, Öğrenci velileri, Öğretmenler bulundular.

İlçe Kaymakamı Ramazan Yıldırım, Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Sami Sağdıç ve Nizamettin Tezcan, Okul Müdürü Bekir Kıyar ve Öğretmenleri tarafından verilen karnelerini alan öğrencilerin sevinçleri gözlerinden okunuyordu.

İlçemizde İlköğretim ve Ortaöğretim öğrencilerinden bazıları da Teşekkür, Takdir, Başarı Belgesi, Üsten Başarı Belgesi, Onur Belgesi alarak sevindiler.

Karne sevincini yaşayan Öğrencilerden kimisi hem arkadaşlarından hem de okulundan ayrı kalacağı için üzülseler de çoğu öğrenci daha okuldan ayrılmadan tatil planları yapmaya başladı. Karnesi iyi olan öğrenciler evlerine mutlu dönerken, bazı öğrenciler ise karnelerinden dolayı biraz üzüntülü oldukları görüldü.

İlçe Kaymakamı Ramazan Yıldırım, Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri Öğrencilere tatillerini iyi değerlendirmeleri temennisinde bulunurken, ailelere de derslerinde başarısız öğrencilere baskı uygulanmaması ve tatilde öğrencilerin bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundular.