Geçtiğimiz günlerde rahatsızlığı nedeniyle okula gidemeyen arkadaşları için yazmış oldukları “Engelleri Aştık Evi Sınıf Yaptık” kitabından sonra Güneş İlkokulu 4/C Sınıfı Öğrencileri şimdi de Pandemi döneminde uzaktan eğitimde yaptıkları ve evde yaşadıklarıyla ilgili duygularını anlattıkları “Bize Her Yer Okul” kitabını yazdılar.

Sınıf Öğretmeni Nihat BAŞBUĞU, kitap yazmadaki amaçlarının, süreçten en çok etkilenenlerin başında çocukların geldiğini, bu nedenle de onların yaşananlarla  ilgili duygularının çok önemli olduğunu, süreci de değerlendirmek açısından kitap yazmanın bir fırsat olduğunu söyledi.

Güneş İlkokulu Müdürü Muzaffer DERELLİ, böyle zor bir dönemde yaşananlarla ilgili  öğrencilerinin yazdığı kitapların da çok anlamlı olduğunu, öğrencilerine ve Sınıf Öğretmenleri Nihat BAŞBUĞA teşekkür ettiğini dile getirdi.

Güneş İlkokulu 4/C Sınıfı Öğretmeni Nihat BAŞBUĞU, öğrencilerinin yazmış olduğu yeni kitaplarını,  öğrencileri adına  Çankırı İl Milli Eğitim Müdürü Muammer ÖZTÜRK’e takdim etti. Muammer ÖZTÜRK de konuşmasında, zor bir dönemden geçerken böyle bir kitabın bu yaştaki çocuklar tarafından yazılmasının çok anlamlı olduğunu dile getirdi. Muammer ÖZTÜRK, ayrıca kitabın oluşmasında büyük çaba sarf eden Güneş İlkokulu 4/C Sınıfı Öğrencilerine ve Sınıf Öğretmenleri Nihat BAŞBUĞU’ya da teşekkür ettiğini söyledi.