Okul Müdürü Celalettin Aktürk Önderliğinde Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü destekli kampanya da 100 fidan toprak ile buluştu.

8 bin metre kare Okul bahçesinde 100 fidanın toprakla buluşması programına, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahri Kini, Şube Müdürleri Nizamettin Tezcan ve Sami Sağdıç ile çok sayıda öğrenci velisi ve Anaokulu öğrencileri katıldılar.

Bu kampanyanın bir başlangıç olduğunu söyleyen Okul Müdürü Celalettin Aktürk, Okulumuz bahçemizi ve Karapınar’ı daha yeşil bir şehir yapmak için kampanyalarımız devam edecektir.  Küçücük yüreklere fidan sevgisini aşılamaya çalışıyoruz. Çocuklar fidan dikince çok mutlu oluyorlar. Kendilerine ait dünyada bir değerlerinin olduğunu görmek onları mutlu ediyor. Her sabah okula geldiklerinde fidanlarına bakarak suyunu veriyorlar” dedi

Ayrıca okul bahçesinde çocukların oyun oynamaları için yapılan oyun bahçesinde çocukların güvenle oyun oynamaları için destek veren Konya Büyük Şehir Belediyesi Genel Sekreteri Haşmet Okur’a teşekkür ve şükranlarımızı sunarız diyen Aktürk, “Okulumuz her geçen gün güzelleşmeye devam edecektir. Bu gelişimde bizlere destek veren herkese teşekkür ederiz” dedi.