Ereğli Bölgebel Liginde 9. kez şampiyon olan Şehit Oğuzhan Aydınbelge Mesleki ve Teknik Anadulu Lisesi A Genç Erkekler Voleybol Takımı Konya'da ki ilk maçında Meram Anadolu Lisesini 3-0 yendi. İkinci maçında Selçuklu Teknik Lisesini 3-0 yendi, üçüncü maçında Akşehir birinci maça çıkmadığı için maçı 3-0 hükmen kazandı. Final maçında Ali Ulvi Anadolu İmam Hatip Lisesine 3-0 mağlup olarak ikincilik kupasıyla Karapınar'a döndü.
Ş.O.A Mesleki veTeknik Anadolu Lisesi, son 9 senedir kısıtlı imkanlarla Konya müsabakalarında her zaman ilk üçe girmeyi başarmıştır. 2 kez şampiyonluk, 5 kez ikincilik, 2 kez de ikincilik, 2 kez de üçüncülük başarısını göstermesini bilmiştir.
2018-2019 sezonunda Türkiye Grup Müsabakalarına Konya'yı ilk iki takım temsilen gideceklerdir. Karapınar Şehit Oğuzhan Aydınbelge Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Voleybol takımımıza Türkiye Grup Müsabakalarında başarılar dilerken, bu meyanda, Şehit Oğuzhan Aydınbelge Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitim Öğretmeni Memiş Deniz'in kısıtlı imkanlarla başarılı ve özverili çalışmaları neticesinde Voleybol Takımı Sporcularının başarılarından dolayı kutluyor, bundan sonra ki yapacakları müsabakalarda da başarılarının devamını diliyoruz.