Mehmet Akif Ersoy İlkokulu bahçesinde düzenlenen kermese Karapınar’daki okul müdürleri, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı. Öğrenci velilerinin yaptıkları el emeği işlemeli ürünler öğretmenler ve öğrenciler tarafından sergilenirken, annelerin bin bir emekle yaptıkları el işleri kermese gelenlerin yoğun ilgisini çekti. Bir taraftan da öğrenci velileri tarafından evlerinde ve okul bahçesinde yaptıkları yöresel yemekler büyük beğeni aldı.

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Umut Kara, yapılan etkinliğin okul aile işbirliğini güçlendirdiğini bu nedenle de kermese katkı sağlayan esnaflara, öğrenci velilerine, öğrencilere ve öğretmenlerine teşekkür ettiğini söyledi. Umut Kara ayrıca, yapılan çalışmanın öğrenci, veli ve öğretmen dayanışmasının da somut bir göstergesi olduğunu sözlerine ekledi.

Öğrenci velileri, yardıma her zaman hazır olduklarını, yapılan etkinliğin kendilerini de mutlu ettiğini, bu nedenle de etkinliği düzenleyen okul müdürü Umut Kara’ya, Müdür Yardımcısı Mahmut Akkaya’ya  ve öğretmenlere çok teşekkür ettiklerini söylediler.