Milli Eğitim Bakanlığı'nın Evde Eğitim Hizmeti programından faydalanan Ticaret Borsası İlkokulu 2.sınıf öğrencisi Lösemi hastası Zeliha Kaçar’ı Kaymakam Ramazan Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, Ticaret Borsası İlkokulu Okul Müdürü Yusuf Güven ve öğretmeni Melek Öztürk, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki evinde ziyaret ettiler.

Karnesini, evinde Kaymakam Ramazan Yıldırım’ın elinden alan başarılı öğrenci, karnesini almanın mutluluğunu yaşadı.

Evde eğitim alan öğrencilere devletin destek verdiğini söyleyen Kaymakam Yıldırım, Dünyanın hiçbir yerinde bu uygulamayı göremezsiniz. Bizim devletimiz eğitimi yaygınlaştırmak adına güzel uygulamalar yapmaktadır. Burada çocuğumuzun yüzündeki gülücük bize de yansıdı. Çocuğumuzun karnesi oldukça güzel. İnşallah gelecek dönem daha mutlu ve huzurlu bir eğitim öğretim yılı geçiririz" dedi

Zeliha Kaçar’ın babası Mustafa Kaçar, annesi Yasemin Kaçar kızının 2 yıldır evde eğitim aldığını vurgulayan Kaçar ailesi, Öğretmenimiz Melek Öztürk çocuğuma hem öğretmenlik hem arkadaşlık yapıyor ve çocuğumuza moral kaynağı oldu. Çocuğumuzun Hastalığı her geçen gün iyiye doğru gidiyor. Ticaret Borsası Okul yönetimi ve öğretmenlerimiz çok ilgili, sürekli irtibat halindeyiz ve çocuğumuzun eğitimi için elimizden geleni yapıyoruz. Destek olan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaymakam Yıldırım, daha sonra başarılı öğrenciyi tebrik etti ve ardından kitap hediye ederek, sağlık, mutluluk, başarı ve iyi tatiller diledi.

Kaymakam Ramazan Yıldırım ve beraberindeki heyetle birlikte Öğrenci Zeliha Kaçar ailesi ile Topluca hatıra fotoğrafı çektirdi.