Öğretim Görevlisi Ali BOZGEDİK; 1979 yılında Konya’nın Ereğli ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini burada tamamladı. 2002 yılında Selçuk Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nü bitirdi. Daha sonra Muğla Üniversitesi’nde Felsefe Grubu Öğretmenliği’nde yüksek lisans yaptı. 2005 yılında Samsun’da Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık alanında hizmet içi eğitime katıldı.
2003 yılından bu yana özel dershanelerde “Rehber Uzman”lık görevi yapmıştır. Ayrıca “Yaşam Koçu” olarak çeşitli danışmanlık şirketlerinde görev yapan, ALİ BOZGEDİK Halen KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİNDE öğretim görevlisi olarak devam etmektedir..
500’ün üzerinde motivasyon semineri veren Ali Bozgedik’in
Bir çok dergide makalesi yayınlanmıştır.
Sayın Hocamızın “Başarı Bir Sihir midir?”,adlı birde kitap çalışması vardır.

 Karapınar İbrahim Gündüz Anadolu Lisesi Müdür Yrd. Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni İbrahim Önal'ın sunuculuğunda başlayan 'Sınav Motivasyonu' ile ilgili konferans, Karatatay Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ali BOZGEDİK tarafından Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere ‘’Sınav Motivasyonu’’ konulu konferans verildi. Kültür Merkezinde gerçekleşen programda yeni sınav sistemi ve ayrıntıları hakkında öğrencilere geniş bilgiler verildi.Ali BOZGEDİK, aynı zamanda öğrencilere gidebilecekleri üniversite, bölümler ve iş imkanları hakkında da geniş bilgiler sundu.

Proğrama; Sami SAĞDIÇ, Şube Müdürü Fazlı Cankaya,Ticaret Borsası Genel Sekreteri Halil Tüysüz,, Öğretmen ve Lise Öğrencileri katıldı.

 Program sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami SAĞDIÇ tarafından Öğretim Görevlisi ALİ BOZGEDİK’plaket takdim ederek, öğrencilere vermiş olduğu faydalı bilgilerden dolayı teşekkür etti. (M.Ceyhan)