SÜ Genç Tıbbıyeliler Öğrenci Topluluğu Başkanı Muhammet Fatih Şahin, üniversite öğrencileri olarak kitap okuma alışkanlığının ilköğretim çağlarında başladığı gerçeğinden hareketle kitap, bilgi birikiminin vazgeçilmez bir parçası olup,insan gelişimine en çok katkı sağlayan araçtır. Geçmişte bir çok büyüklerimiz başarılarının bir çoğunu kitap okuma sayesinde başarmışlardır. Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında köy okullarımıza çeşitli desteklerde bulunmaya devam ettiklerini kaydetti.

Şahin bu proje kapsamında Karapınar ilçesi Küçükaşlama mahallesindeki ilkokulda 15 öğrenciye ders kitabı, hikaye kitabı,mont,kazak ve kaşkol hediye ettiklerini söyledi.

“ Bu çalışmaları ülke geneline yaymayı hedeflediklerini de belirten başkan Şahin şunları ifade etti: “Üç yıl önce kurduğumuz bu toplukta 200 kişilik bir üyeye sahibiz. Arkadaşlarımla birlikte daha önceden topladığımız kitap ve kırtasiye araç gereçlerini ve giyim malzemelerini köy okulumuza ulaştırdık. Minik öğrenci kardeşlerimize en anlamlı hediye olan kitapları teslim ettik. Onların sevinçlerini görmek gözlerindeki mutluluğa şahit olmak bizleri de sevindirdi. Amacımız ülkemize, milletimize ve bayrağımıza sadık birer insan yetiştirmeye ve vatanımıza hizmet edecek insanların yetişmesi ve çoğalmasına  bir nebze olsun katkıda bulunmaktır”DediS.Ü. Tıp Öğrencilerinden İlkokul Öğrencilerine Destek Devam Ediyor

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi    “ Genç Tıbbıyeliler Öğrenci Topluluğu”