Sabah okuldaki kız öğrencilere ve kadın öğretmenlere karanfil dağıtımıyla başlayan etkinlik, okul dışında da çeşitli kurumlarda çalışan kadınlara da karanfil dağıtımı ile sona erdi. Öğleden sonra ise okulda bulunan sosyal faaliyet salonunda, okulun AB Erasmus+ ekibi ile Öğrenci Birliği’nin ortaklaşa hazırlamış olduğu “ Ben Bir Kadınım “ isimli oratoryo ile başlayıp, bazı başarılı Türk Kadınları adlı sunum ile programı gerçekleştirdi.

                Sunumda Dr. Canan DAĞDEVİREN, Prof.DR. Feryal ÖZEL ve Ümmiye Annenin başarılı hayat hikayelerine değinildi. Okulun Almanca öğretmeni ve ayrıca proje koordinatörü Abdullah PINARCIK; “Aslında bir günü değil, her günü özel olan kadınlarımız için öğrencilerimizle birlikte güzel bir program gerçekleştirdik. Bu programdaki amacımız kadına şiddet konusunda farkındalık yaratmak, kadın-erkek eşitliğine vurgu yapmaktı.” dedi.

                Bu programda emeği geçen öğrencilerimiz ;

 İbrahim SORAN, Muhammet Yaşar ŞENYURT, Eda Nur AKYILDIZ, Ceren Gökçen KANAÇ, Fatma Nur Aydınbelge, Leman Hilal OKUMUŞ, Rümeysa ŞAKAR, Betül YAŞA, Beyza Nur ATA, Fikriye SAYAR, Beyza BAKIR, Ecem ŞENYURT, Cennet Gül DEMİRCAN, Sena ARMAĞAN, Muhamet İLDANLI, Bekir Sami GÜNGÖR, Kazım ALTIPARMAK, Ahmet Sadık BAKIŞ , Utku TÜRKOĞLU ‘na teşekkür ederiz.