Geçtiğimiz yıl ilçemizde Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve Sultaniye Anaokulu’nda açılan kurslara yoğun bir talep olmuştu. Kısa sürede ilçemizde yaygınlaşan ve aileler tarafından talep edilen kurslara daha şimdiden büyük talep var…Geçtiğimiz yıl Nihat BAŞBUĞU tarafından yürütülen Aile Eğitimleri, bu dönem Sultaniye Anaokulu Öğretmeni Berrin BAŞBUĞU’nun da katılımıyla devam edecek.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami SAĞDIÇ, Aile Eğitim Programı Kurslarının ilçemiz için bir fırsat olduğunu ve bu eğitimin yaygınlaşması için gereken her türlü desteği sağlayacaklarını  söyledi. Sami SAĞDIÇ, kursa katılımın bu yıl da çok olmasının “Aile Eğitim Programı” kurslarının öneminin ilçemizde yeterince anlaşıldığının göstergesi olduğu anlamı taşıdığını söyledi.

Kursun  eğitimcisi Nihat BAŞBUĞU, bu yıl da yoğun taleple karşılaştıklarını bu nedenle 2 Ekim’de Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda7-11 Yaş, 8 Ekim’de Gazi Mustafa Kemal İlkokulu’nda 7-11 Yaş; 10 Ekim’de Sultaniye Anaokulu’nda 3-6 yaş Aile Eğitimi Programı Kurslarının başlayacağını söyledi.

Sultaniye Anaokulu Öğretmeni ve aynı zamanda “Aile Eğitimi Programı” kursu eğitimcisi Berrin BAŞBUĞU da  bu kursun ailelere çocuklarının sağlıklı bir şekilde eğitilmesinde büyük katkı sağlayacağını söyledi.