Çelenk sunma programına, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, öğrenciler, sivil toplum kuruluş başkanları ile vatandaşlar katıldı.

Çelenk sunumu ile başlayan program, Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra, açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal yaptı.

Önal yaptığı konuşmada; "Bilginin katlanarak çoğaldığı ve teknolojinin de çok hızlı bir şekilde gelişme gösterdiği günümüz dünyasında eğitim öğretim faaliyetlerinin ne kadar büyük bir önem ifade ettiği, her geçen gün daha net bir şekilde anlaşılmaktadır. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün öncülüğünde yürütülen fiziksel hazırlıkların yanı sıra üretilen ve yürütülen projelerle okullarımızda verimliliği artırmaya yönelik gerekli tüm planların yapıldığını ifade eden Önal, öğrenci, öğretmen ve veliler ile işbirliği içerisinde nice çalışmaların hayata geçirileceği bir eğitim yılı olacağına inanıyoruz" dedi.

Amil Önal İlkokulu Müdürü Fatih Keleş koordinatörlüğünde, Öğretmenler ve Öğrencilerin hazırladığı, şiir dinletisi ve halk oyunlarının ardından program sona erdi.