Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda açılan “Aile Eğitimi Kursu”na yoğun talep var.

                Karapınar ilçemizde Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda 7 Ekim 2013 Pazartesi  günü başlayan “7-11 Yaş Aile Eğitimi Kursu”ndan sonra 2. Grup da 10.10.2013 Perşembe günü saat 10:00’da eğitime başladı.

                Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Ramazan BIYIKLIOĞLU,  0-18 Yaş Aile Eğitimi Kursu’nun Karapınar ilçesinde ilk kez olduğu için, anne babaların yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını bunun da gurur verici  olduğunu söyledi.

                Kursun eğitimciliğini yapan Nihat BAŞBUĞU da, “Aile Eğitimi Kursu”yla ilgili çalışmalarında Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Ramazan BIYIKLIOĞLLU ve Müdür Yardımcısı  Erdem BÜYÜKKARAKURT’un kendilerine büyük destek olduklarını, eğitimin daha sağlıklı gerçekleştirilmesi için sadece bu eğitim için” 0-18 Yaş Aile Eğitimi Sınıfı” oluşturduklarını, bu desteklerinden dolayı da kendilerine çok teşekkür ettiklerini söyledi.

                Nihat BAŞBUĞU, ”0-18 Yaş Aile Eğitimi Sınıfı” nın fiziki ortamının oluşturulmasında Karapınar Belediye Başkanı Mehmet MUGAYITOĞLU’nun kendilerine büyük katkı sağladığını, bu nedenle de verdikleri bu destekten dolayı  da kendilerine çok teşekkür ettiklerini söyledi.