Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası da TOBB’un öncülüğünde başlatılan tablet kampanyasına destek vererek, uzaktan eğitime erişim zorluğu yaşayan öğrenciler için tablet dağıtımına başladı.

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen tablet dağıtım törenine, Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen, Karapınar Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal ile konuklar katıldı.

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen açıklamasında; TOBB’un önderliğinde Oda ve Borsalar olarak sosyal sorumluluk kapsamındaki projelerin içinde yer almaktan büyük keyif aldıklarını vurgulayarak şu ifadelere yer verdi;

‘’TOBB Başkanımız Sayın M. RifatHisarcıklıoğlu önderliğinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından başlatılan tablet kampanyasını ve buna benzer sosyal sorumluluk çalışmalarını ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı önemsiyoruz. Çok önemli bir kampanya. Oda ve Borsalar olarak bizler de bu kampanyanın içinde yer almaktan son derece mutluyuz. Konu eğitim ve eğitime destek olunca daha da hassasız. Geleceğimiz için çocuklarımıza destek olmamız gerektiği bilinciyle hareket etmek durumundayız. Bu yıl içinde bulunduğumuz pandemi süreci sebebiyle uzaktan eğitim gören, ancak uzaktan eğitime erişim zorluğu yaşayan çocuklarımızı hedef alarak, Milli Eğitim Müdürlüğümüz işbirliğiyle eğitime desteğimizi tablet olarak gerçekleştirdik. Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası olarak 55adet tabletimizi çocuklarımıza ulaştırılmak üzere Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim ediyoruz. Çocuklarımıza eğitim hayatlarında başarılar diliyorum”dedi.