Programa, Belediye Başkanı Mehmet Yaka ve Eşi, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yurdaer ve eşi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, Sultaniye Anaokulu Okul Aile Birliği Başkan ve Üyeleri ile eşleri, Sultaniye Anaokulu Müdiresi Berrin Başbuğu, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenci velileri ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.
Program, Karapınar Sultaniye Anaokulu Öğretmeni Burak Helimoğlu sunuculuğunda başladı.
Bahriye Kalkan öğretmenin rehberliğinde Papatyalar Sınıfının hazırladığı ekmek rondu gösterisi sunuldu. Gülcan Orhan öğretmenin rehberliğinde Şirinler Sınıfının hazırlamış olduğu Öğretmenim dedi ki isimli rond gösterisini sundular.
Hürü Kırbuğa öğretmenin rehberliğinde Laleler sınıfının hazırlamış olduğu "Birsin Allahım" rondunu sundular.
Selma Alan öğretmenin rehberliğinde Kelebekler sınıfının hazırlamış olduğu "Bismillah" rondunu sundular.
Öğretmen Arife Savaş rehberliğinde Menekşeler Sınıfının hazırlamış olduğu ilahi grubu gösterisini sundular.
Hürü Kırbuga öğretmenin rehberliğinde Laleler sınıfının hazırlamış olduğu "Kırmızı Güller" rondunu sundular.
Peygamber Efendimize yazılmış şiir öğrenciler tarafından okundu.
Öğretmen Burak Helimoğlu rehberliğinde Kardelenler sınıfının hazırlamış olduğu Hadisler sunum gösterisi izlendi.
Sultaniye Anaokulu Öğretmenlerinin rehberliğinde hazırlanan ve öğrenciler tarafından uygulanan gösteriler katılımcılar tarafından büyük bir beğeni kazandı ve öğrenciler katılımcılar tarafından bol alkış aldılar.
Karapınar Sultaniye Anaokulu Müdiresi Berrin Başbuğu ile yaptığımız söyleşi de " Yüce yaratıcının insanlığa gönderdiği en son rahmet elçisi, insanlığın kurtuluşu için gönderilen son ve en büyük nebi, Allah'ın sevgilisi Hz. Muhammed Mustafa (sav)'in dünyaya teşrifinin 1445. Yıldönümü münasebetiyle okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu programa katılımlarından dolayı herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca emeklerinden dolayı öğretmen ve öğrencilerime de teşekkürlerini dile getirdi. ( M. Ceyhan )