Karapınar Anaokulu’nun yılsonu etkinliğine Kaymakam Ramazan Yıldırım, Garnizon Komutan V. Binbaşı Hüseyin Bülte, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Sami Sağdıç, Nizamettin Tezcan, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve çok sayıda Öğrenci Velileri katıldı. Ayrıca Karapınar Anaokulu eski Müdiresi Arzu Özcan’da programa katılarak Anaokulu çalışanları ile, Öğrenci velileriyle, öğrencileriyle hasret giderdi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda Açılış konuşmasını yapan Karapınar Anaokulu Müdiresi Ayşe Çetintaş “ Okul Öncesi eğitimin faydalarından bahsederek Bir anne-baba düşünün; Çocuklarını; dünyaya geldiği ilk günden itibaren özveriyle, sevgiyle, sabırla yetiştirirler. Bizler Karapınar Anaokulu çalışanları olarak velilerimizle birlikte çocukları dünyaya yeni gelmiş anne-babalar gibiyiz. Ülkemizin ve Okulumuzun çocuklarını yaşamın en önemli yıllarında, okul öncesi dönem olarak adlandırılan yaşamın altın çağında yetiştiriyoruz. Türkiye’mizin geleceği, umudu, yarınları olan çocuklarımızın ellerinden tutup onların anaokulu yaşantısını paylaşıyoruz. Biz biliyoruz ki, güzel yarınlar bugünden yola çıkanlarındır diyen Çetintaş, bir yıl boyunca anaokulu öğrencilerinin hazırladıkları ve emeklerinin karşılığı olan gösterilerini sunacaklar. Katılımınızdan dolayı şükranlarımı sunarım”dedi

Öğrenciler izleyicilere okul korosu ile birbirinden güzel çocuk şarkıları söylediler, (Civcivler) dans gösterisi sundular, Öğrencilerden Cemal Kor “ Çocuklar ne ister” şiirini okudu, Kübra Demircioğlu “İstiklal Marşını ezbere okudu” Öğrenciler çok güzel Ege ve Kafkas halk oyunları sergilediler. Öğrencilerin Bayrak gösterisi ve diğer gösterileri izleyiciler tarafından ayakta alkışlandılar. Öğrencilere diplomaları İlçe Kaymakamı Ramazan Yıldırım ve diğer katılımcılar tarafından takdim edilerek program sona erdi.