İsmet Büyükyaylacı İlkokulu Müdürlüğü tarafından yılsonu etkinliği düzenlendi.

Okul bahçesinde yapılan yılsonu etkinliğine İsmet Büyükyaylacı Okul Müdürü Hazım Yarımoğlu, Cumhuriyet İlkokulu Müdürü, Öğretmenler, Öğrenciler ile çok sayıda öğrenci velileri katıldı.

İsmet Büyükyaylacı İlkokulu Öğrencileri Sude Boztaş ve Mehmet Akif Özev sunuculuğunda Ulu Önder Atatürk ve Ebediyete intikal etmiş Türk Büyüklerimiz ve Şehitlerimiz anısına Bir Dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan yılsonu etkinliğinde açılış konuşmasını yapan Öğretmen Recep Yüksek şunları söyledi “ İsmet Büyükyaylacı İlkokulumuz tarafından hazırlanan yılsonu etkinliğinde bizleri yalnız bırakmayan ve bu güzel günde onurlandıran herkesi arkadaşlarım ve öğrencilerim adına saygıyla selamlıyor ve etkinliğimize hoş geldiniz diyorum. Öğrencilerimiz sevinçlerini, coşkularını sizlerle paylaşmak için bu bayramı düzenlediler. Sizlere çok güzel şiirler, marşlar, gösteriler, şarkılı oyunlar, koro şarkılar, gelin kaynana tartışma gösterisi, Nasrettin Hoca fıkraları, halk oyunları gösterileri sunacaklardır. Anne babalar çocuklarının gizli yeteneklerini ve kendilerine olan öz güvenlerini göreceklerdir. Şimdiden çocuklarımıza başarılar dilerken, alkışlarınızla çocuklarımızı onu re etmenizi istiyorum.”dedi

Öğrencilerden Ertuğrul Kumru “Birinci Sınıf Marşını”okudu, Melike Akyıldız “Okuma Bayramı Şiirini”okudu, Anasınıfı öğrencileri hazırlamış olduğu gösteriyi sundular, Şahin Boztaş “Atatürk”şiirini okudu, Birinci sınıf öğrencileri şarkılı oyun gösterimi, Emin Ayaz “Okuma Bayramı” şiirini, Muhammet Atabek “Canım Öğretmenim”şiiri, Tauna “Ben Artık Okuyorum”şiirini, sınıf korosu birbirinden güzel şarkılar söylediler, Ömer Ünlü “Okulumuz” şiirini, Firdevs Kurtçu “Hoş Geldin” şiirini, Ceren ve Behiye Işıklının gelin kaynana tartışmasını sundular, Halit Baki Ertan “Okuma Bayramı”şiirini, Gülşen Bozu “Nasrettin Hoca Fıkraları” sundu, 4-A sınıfı öğrencileri Ankara yöresi halk oyunu’nu oynadılar, 1-A sınıfının balon patlatma yarışı, 2. sınıflar çuval yarışması, sandalye kapma yarışı, 3. sınıflar yoğurt yeme yarışı, 4. sınıflar kaşıkta yumurta taşıma yarışması, 4. sınıflar mandal yarışmasını sundular. Öğrenciler izleyicilerden bol bol alkış aldılar.

İsmet Büyükyaylacı İlkokulu Yılsonu etkinliği izleyiciler tarafından tam not aldı ve program sona erdi.