Resmi okullarda hizmetli olarak çalışmak için 88 kişilik başvuru olması ve başvuru sayısının alınacak işçi sayısından fazla olması nedeniyle 17.08.2015 tarihine rastlayan Pazartesi günü saat 14.30'da Karapınar Meke Anadolu Lisesi çok amaçlı salonunda İŞ-KUR temsilcisi Adem Tekkaymaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ünal Cesur, Memur İsmet Barutcu'nun bulunduğu ortamda Noter Vekili İsmet Ali Kocaerkek tarafından çekiliş yapılarak 40 Asil ve 20 Yedek çekilişi gerçekleştirildi.
Resmi okullarda hizmetli olarak çalışacak olan 40 kişinin belirlenmesinden sonra çalışma esas ve kuralları ile ilgili İŞ-KUR temsilcisi Adem Tekkaymaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç aydınlatıcı açıklamalarda bulundular.
Dört ay geçici olarak çalışacak olan hizmetliler 01 Eylül 2015 tarihinde işbaşı yapıp 31 Aralık 2015 tarihinde çalışma süresi son bulacaktır.
Noter huzurunda yapılan çekilişle asil hizmetli olarak resmi okullarda çalışacak olan kişilerin sevinçleri görülmeye değerdi. Hizmetli olarak çalışacak kişiler Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İŞ-KUR'a teşekkür ediyoruz dediler.
Resmi okullarımız için 40 asil hizmetli arasında noter çekimi ile yer alan işçilerimize şimdiden çalışmalarında başarılar diliyoruz.