Karapınar Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Sami Sağdıç’a görevinde başarılar dileyen Belediye Başkanı Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkanı Nadi Tartan ve beraberindeki heyet İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerini ve personellerini de ziyaret ettiler.

Başkan Yaka, Karapınar’ın eğitim alanında önemli mesafeler kaydettiğini belirterek,” Bundan sonrada bizlerde eğitimimize katkı yapmak hedefindeyiz. Belediye olarak elimizden gelen desteği sürdüreceğiz. Eğitim olmazsa olmazlarımızdandır” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Sağdıç ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Belediye Başkanı Mehmet Yak, Ak Parti İlçe Başkanı Nadi Tartan ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Nakliyeciler Kooperatifi Başkanı Ahmet Alimoğlu’nu makamında ziyaret ederek, yeni görevinde hayırlı olsun ziyaretinde bulunduktan sonra, Karapınar Ticaret Borsası Başkanı Nazım Sezer’i de makamında ziyaret ederek, yeni hasat mevsiminin bereketli geçmesi temennisinde bulundu.

Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Karapınar’da kuruluş ve oda başkanlarının her zaman destekçisi olacaklarını ve birlikteliklerinin imrenilecek düzeyde olduğunu ve ilçenin menfaatine olan bütün işlerde yardımcı olacaklarını belirtti.