İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç’ın Konya-Karatay’a İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanması ile yerine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Uysal vekâlet etmektedir.

İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Uysal; 1964 Konya doğumlu olup, İlkokul, Ortaokul ve Liseyi Konya’da, liseden sonra S.Ü.  Fen Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyat bölümünden 1987 yılında başarı ile mezun olduktan sonra, 1987 yılından itibaren Konya-Cihanbeyli ilçesinde öğretmenliğe başladığı ve daha sonra Beyşehir, Meram ilçelerinde de öğretmenlik ve müdürlük yaptığı, 2007 yılında Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü görevine atanarak 2014 yılına kadar bu görevde bulunduktan sonra 2014 yılında zorunlu rotasyonla Tokat-Zile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atandı. 2015 yılında Konya-Karapınar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne atanarak bu güne kadar de Şube Müdürlüğü görevini devam ettiren Uysal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç’ın 16.08.2019 tarihi itibariyle Konya-Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanmasıyla, Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdür Vekilliği görevine Şube Müdürü Mustafa Uysal vekaleten İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirildi.

Bizde Yeşilpınar Gazetesi olarak, İlçe Milli Eğitim Müdür V. Mustafa Uysal’a görevinde sağlık sıhhat içerisinde üstün başarılar diliyoruz. (M.Ceyhan)