İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami SAĞDIÇ Başkanlığında gerçekleşen toplantıda; ilçemizin eğitim öğretim durumu masaya yatırıldı. Bir önceki  yılın değerlendirilmesi yapılıp,  yeni öğretim yılında yapılacak çalışmalar planlandı.

Fiziki anlamda, tadilat nedeniyle tahliyesi yapılan okulumuz dışında, yeni yapılan binaların bu yıl hizmete girmesiyle,  ilçemizde ikili eğitim yapan okulun kalmadığı ifade edildi. Hayırsever Aydoğanlar tarafından yapılan 24 derslikli binanın Kız İmam Hatip Lisesi olarak yakında eğitim öğretime başlayacağı, boşalan binaya ise Toki Yavuz Selim Ortaokulunun taşınacağı ifade edildi.

Yine Adana çevre yolunda yapılan 16 derslikli, öğrenci pansiyonlu ve kapalı spor salonlu bu yıl hizmete girecek  olan yeni binaya Meke Anadolu Lisesinin taşınması, boşalan binaya ise Gazi Mustafa Kemal Ortaokulunun taşınacağı planlandı.

Yıl içinde yapılacak akademik çalışmalar ve proje faaliyetlerinin değerlendirilmesinin ardından, Müdürler Kurulu toplantısına  geçildi.

Müdürler Kurulunda yeni eğitim öğretim yılının görev dağılımı planlanarak, ilçemiz eğitiminin bütün paydaşlarına başarı dilekleri ile toplantı sonlandırıldı.