Sergi Açılışına, Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka ve Eşi Saniye Yaka, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Kemal Gök, Emin Çenesiz, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Aydınbelge, Md. Yrd. İbrahim Harmancı, Okul Müdürleri, öğretmenler, kurs öğreticileri, her yaştan Bay Bayan Vatandaşlar ile basın mensubu katıldı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Aydınbelge, 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında açılmış olan mefruşat, nevresim takımları hazırlama, iğne oyası, kağıt rölyef (Üç Boyutlu Şekillendirme), mis sabun üretimi, resim, Hüsn-i Hat ve çeşitli çeyiz ürünleri Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzün açmış olduğu kurslarında, kursiyerlerimiz tarafından hazırlanmış olan el emeği göz nuru el sanatları ve ürünlerinin vatandaşlarımızın beğenisine sunulmuştur. Sergimize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.”dedi

Sergilenen el sanatları katılımcılar tarafından gezilerek, kurs öğreticisi Fatma Emir ve Kursiyerler’den el sanatları ile ilgili bilgiler aldılar. Kalabalık bir katılımla açılışı yapılıp gezilen el sanatları sergisi vatandaşlarımızın büyük beğenisini kazandı.

Sergi gezildikten sonra, Kursiyerlere Kurs Bitirme Belgeleri ve hediyeleri Belediye Başkanı Mehmet Yaka ve Eşi Saniye Yaka, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Aydınbelge ve Belediye Meclis Üyeleri M.Kemal Gök ve Emin Çenesiz tarafından tebrik edilerek verildi. Katılımcılara ikramın ardından sergi açılışı Programı başarılı bir şekilde sona erdi.