Hotamış İlkokulu'nca Konya İnsan Mektebi Kültür Davamız projesi kapsamında Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Konya Kızılay Kan Merkezi işbirliği ile düzenlenen Kan Bağışına İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal, Şube Müdürü Hulusi Sonkaya ve Hotamış Mahallesi sakinleri ile öğretmenlerin katılımıyla kan bağış kampanyasına yoğun ilgi gösterildi.

Konya İnsan Mektebi Kültür Davamız kapsamında Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılay Konya Kan Bağışı Merkezi işbirliği ile hazırlanan 'Okulumda Kan"panya Var' protokolü gereği Hotamış İlkokulu’nda kan bağışı kampanyası düzenlenerek vatandaşlar ve öğretmenler kan bağışında bulundular.

Hotamış İlkokul Müdürü KÖR bu konuda şunları söyledi, "İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İbrahim ÖNAL ve Şube Müdürümüz Hulusi SONKAYA’nın da katılarak destek verdiği kan bağış kampanyamız da, farkındalık yaratmak için öğrenciler tarafından afiş, resim ve tişört boyama etkinlikleri yapıldı. Ayrıca okulda günün hatırası adlı fotoğraf köşesi oluşturuldu. Çevre sakinlerimizin ve öğretmen arkadaşlarımızın katılımıyla 61 ünite kan bağışı yapılmış olup, bu yıl ile birlikte dördüncüsünü düzenlediğimiz kan bağış kampanyasın da toplam 235 ünite kan bağışı toplanmıştır.

Etkinlik çalışmalarımızdan dolayı bizleri yalnız bırakmayan İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İbrahim Önal'a, Şube Müdürümüz Hulusi Sonkaya'ya, öğrenci ve öğretmenlere, kan bağışında bulunan çevre sakinlerine ve Konya Kızılay Kan Bağışı ekibine teşekkür eder, bağışı yapılan kanların ihtiyaç sahibi hastalara ulaşmasını temenni ediyorum."dedi (M.Ceyhan)