“HAYDİ BİL BAKALIM”Bilgi yarışmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal, Şube Müdürleri Hulusi Sonkaya, Tahir Ağırgötüren, Öğrenci velileri, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve öğrenciler izlediler.

Finale kalan TOKİ Yavuz Selim Ortaokulu, Hotamış İmam Hatip Ortaokulu, 75. Yıl Ortaokulu, Yunus Emre Ortaokulu arasında çekişmeli ve çok güzel geçen “HAYDİ BİL BAKALIM” Bilgi yarışması Sunuculuğunu Yunus Emre Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Sibel Güller, Formatörü Kayalı Ortaokulu Dudu Yetişir, Jüri Üyeliklerini Amil Önal İlkokulu Md. Özgür İlhan, Vehbi Yurt İlkokulu Md. Ramazan Gümüşsoy, Atatürk İlkokul Md. Ruşen Pürlüsoy, Güzelkışla Ortaokul Müdürü Uğur Şencanlı’nın yaptığı final yarışması sonucunda;

Birinciliği TOKİ Yavuz Selim Ortaokulu, İkinciliği Hotamış İmam Hatip Ortaokulu, Üçüncülüğü ise eşit puan alan 75. Yıl Ortaokulu ile Yunus Emre Ortaokulu paylaştı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal bu konuda şunları söyledi,” Medeniyet Okulu projesi kapsamında 6. Sınıf tüm ortaokullar düzeyinde öğrencilerimizin katıldığı “Haydi Bil Bakalım” bilgi yarışması daha önce yapılarak Ortaokullar arasında yapılan yarışmadan sonra Finale kalan 4 Ortaokullar arasında yapılan ve Sıfır Atık Projesi, Milli Hamlelerimiz Yerli Silahlarımız, Konya İnsan Mektebi Projesi tanıtım filmini izlediğimiz yarışmada öğrenirken eğlenen okullarımızdan Hotamış İmam Hatip Ortaokulu, Yunus Emre Ortaokulu, TOKİ Yavuz Selim Ortaokulu, 75. Yıl Ortaokulumuz öğrencilerinin yarışmasında şampiyon okulumuz TOKİ Yavuz Selim Ortaokulu, İkinciliği Hotamış İmam Hatip Ortaokulu, Üçüncülüğü ise aynı puanı alan 75. Yıl Ortaokulu ve Yunus Emre Ortaokulu paylaştılar diyen Önal, yarışmayan katılan tüm okullarımızın öğrenci, öğretmen ve idarecilerini ve ayrıca Birinciliği elde eden TOKİ Yavuz Selim Ortaokulu öğrenci, öğretmen ve okul idaremizi tebrik eder, başarılarının devamını diliyorum.”dedi (M.Ceyhan)