İngilizce Öğretmeni Elit Yükseler tarafından verilmekte olan İngilizce kursuna emekli öğretmenler, üniversite ve ortaöğretim öğrencileri ile çeşitli meslek dallarındaki toplam 36 kişinin kursa katıldığı görüldü.

20 Temmuzda başlayıp 20 Ağustos ayında tamamlanacak olan kurs günde 5 saat olmak üzere toplam 120 saattir.

Kursa katılan 30 yıllık öğretmenlerden Mehmet Altıntop, Nebahat Altıntop, Üniversite öğrencilerinden Aslıhan Türkmen, Lütfiye Gümüşsoy, Dudu Nur Yurttaş ve diğer kursa katılanlardan Adem Koyuncu, Suphi Aldanmaz, Kutsi Aldanmaz, Doğanay Boztaş İngilizce kursu hakkında şunları söylediler.” Öncelikle kurs öğretmenimizin İngilizce Öğretmeni olması bize dil olarak çok şey kazandırdı. Kursta çok güzel arkadaşlıklarımız tepebaşı escort ve dostluklarımız oldu. Tanımadığımız kişiler ile tanışma fırsatımız oldu. Halk Eğitim Müdürü Ahmet Aydınbelge’ye ve İngilizce Kursu Öğretmenimiz Elit Yükseler’e vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz.

İngilizce öğrenmek ve bu dili kullanmak sonunda hayat kalitemizin artmasına vesile olacaktır. Ayrıca İngilizce bilmek bize toplum içerisinde bir ayrıcalık kazandırdığı gibi, dış ülkelerden gelen turistlere yardımcı olmada ve ülkemizi sevdirmede de katkı yapacaktır. Dil öğrenirken sabretmeyi, çalışmayı ve zaman yönetimini daha iyi kullanmayı ve uygulamayı öğrenmekteyiz. Bu öğrendiklerimiz sadece yabancı dil öğreniminde değil, hayatımızın her alanında işimize yarayacağına inanmaktayız. İngilizce kursuna katılmaktan dolayı çok mutlu olduğumuzu ve diğer hemşerilerimizin de zaman buldukları takdirde bu kursa katılmalarını tavsiye ediyoruz.”dediler