Müzik ve Şiir Dinletisi Programına; Belediye Başkanı Mehmet Yaka ve Eşi Saniye Yaka, Belediye Başkan Yrd. Emre Özsoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç ve Şube Müdürleri Mustafa Uysal, Arif Yayla, Gazi Mustafa Ortaokul Müdürü Ercan Özel, Okulların Müdürleri ve Öğretmenler, öğrenciler ile çok sayıda bay bayan vatandaşlar ile öğrenci velileri katıldı.

Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Öğretmenlerinden Halil Can Özel, Özlem Taşdemir, Enver Sağlamer tarafından hazırlanan Şiir ve Müzik Dinletisi Programı, Türkçe Öğretmeni Özlem Taşdemir sunuculuğunda Saygı Duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın hep birlikte okunması ile başladı.

Programda Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Öğrencilerinden; Naciye Ergen, Mert Soran, Esra Erdoğan, Ennur Bütün, Büşra Erdoğan,Rahime Dağ, Hilal Peker, Nuran Uğur, Kolbanu Şenkal, Zeynep Soylu, Işıl Su Şenol, Lokman Alp, Yağmur Koyuncu, Selin Üzüm, İrem Danış, Nisa Nur Danışık isimli öğrenciler hem koro, hem şahsi olarak çok güzel şiirler okudular, türküler söylediler.

Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu sene sonu şiir ve müzik dinletisi izleyiciler tarafından büyük bir beğeni kazandı ve öğrenciler ayakta alkışlandılar.