Okul Müdürü Halil Saygı konuşmasında eğitim seviyesinin yükselmesi için el ele verip çok çalışmalıyız diyerek okulda yapılan çalışmaları ve faaliyetleri anlatan Müdür Saygı, okul bahçesinin bordur ve kilitli parke taşı döşemesi yapıldı, bahçenin asfaltlanması için girişimlerimiz devam etmekte ve duvarlara korkuluk yapılarak çocuklarımızın güvenliği ve bahçe içerisinde rahat etmeleri sağlanacaktır. Toplumsal refah düzeyimizi artırmanın en temel yöntemi çocuklarımızın sürekli olarak kendilerini geliştirerek eğitim almalarını sağlamaktır. Bilgi çağında, ülkemizin yarattığı katma değeri artırmanın yolu çocuklarımızın bilgilerini ve yetkinlik düzeylerini geliştirmekten geçer, iyi eğitim alanlar öncelikle kendilerine fayda sağlarlar, çünkü verimlilikleri ve etkinlikleri artar, bu sebeple anne ve babalara ve daha sonra öğretmenlere ve okul idaresine çok büyük görevler düşmektedir. Bizlerde eğitim seviyemizin çıtasını yükseltmek için elimizden gelen gayreti göstermeliyiz. Burada okulumuza yaptığı destek ve katkılardan dolayı Belediye Başkanlığına, siz velilerimize, hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum”dedi

Gündemde bulunan yönetim kurulu faaliyet raporu, taslak bütçe, gelir gider tablosu ve diğer maddeler tek tek okunarak oy birliği ile kabul edildi.

Yönetim ve Denetim kurulu seçimlerinde Yönetim Kurulu Asil üyeliklere Başkan Zafer Öztaş, Başkan Vekili Hasan Basri Demirel, G. Sekreterliğe Muammer Danışık, Muhasebe Veysel Akaya, Üye Mahir Sözen seçildiler.

Denetim Kurulu asil üyeliklerine, Durmuş Üner (Mustafa oğlu) Nevin Yabanoğlu, Murat Usta seçildiler.

Genel Kurul toplantısı dilek ve temennilerle son erdi.