Gezici, 15 yıldır Karapınar’da fotoğraf adına düzgün çalışmalara imza attığını Karapınar’da fotoğrafçılığı, fotoğraf sanatını sevdirmek adına hizmetler yaptığını ve bundan da büyük bir mutluluk duyduğunu, Fotoğraf sanatına farklı bir anlayış getirdiklerini belirten Gezici,” Fotoğraf makinelerinin ışık ve kompozisyonlarını öğreterek işe başlıyoruz. Daha sonra saha çalışmaları ile kursiyerlerimize her zaman fotoğrafın çekimlerinde yardımcı oluyoruz. İnsanlarımız fotoğrafa adına merak ettikleri her soruya bu kursta cevap bulabiliyorlar” dedi.

Kursa katılan kursiyerlerden Murat Özbek, Muttalip Öztürk ve diğer kursiyerler kursla ilgili şunları söylediler. Öncelikle bu kursu yılların tecrübe birikimine sahip, fotograf sanatcısı Celal Gezici’nin bizlere kurs vermesi büyük bir şans olarak değerlendiriyoruz. Kısa zamanda fotoğraf sanatının inceliklerini usta fotoğraf sanatçısı Celal Gezici’den severek öğrendiklerini, çevreye farklı gözle bakmayı ve güzel fotoğraflar çekebilmek için yeni bilgiler öğrenmekten mutlu olduklarını belirttiler.

12 kursiyerin yer aldığı kurs 10 hafta yani 2,5 ay sürecek olan fotoğrafçılık kursunu başarı ile tamamlayanları kurs bitirme belgesi verileceği kaydedildi.