Sazlıpınar İlkokulu Okulöncesi Öğretmeni Yasemin COŞGUN’un koordinatörlüğünde,  İngilizce Öğretmeni Naciye BÜTÜN ve Okulöncesi Öğretmeni Özge DOĞU öğretmenlerin uygulamasını gerçekleştirdiği, Karapınar Anaokulu ve Karapınar Sultaniye Anaokulu  ile  ortak yürütülen “YUMMY YUMMY ENGLISH WITH GAMES” adlı eTwinning projesi kapsamında, anasınıfı öğrencileri şarkılarla, oyunlarla İngilizce öğretilmeye başlandı. Proje ile; 4-7 yaş aralığında Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı anaokulu ve İlkokul bünyesindeki anasınıflarına devam eden 100’den fazla öğrenciye ulaşılacaktır.

Proje ile; okulöncesi çağındaki bireylere yabancı dili (İngilizce'yi) sevdirmeyi, okulöncesi eğitimde programında yer alan temel kavramları oyunlarla, şarkılarla eğlendirerek İngilizce olarak da öğretmeyi hedeflemektedir.

Bu sayede bir köy okulu olarak; kolejlerde, özel okullarda anasınıfına devam eden öğrencilerle devlet okullarına devam eden anasınıfı öğrencileri arasında fırsat eşitliği sağlanmaya çalışılmaktadır.

Projenin uygulanmasıyla anasınıfı çağındaki çocukların İngilizce öğrenmeye oldukça fazla ilgi ve istek duyduklarını gözlemleniyor. Bu doğrultuda ; yürütülen proje ile güzel sonuçlar ortaya çıkacağı düşünülmektedir.