İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, karne heyecanını Karapınar İmam Hatip Ortaokulunda öğrencilerle birlikte yaşadı. Şube Müdürü Uğur Bayram, İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk, Öğretmenler ve Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Kesik’in katıldığı törende heyecanlı anlar yaşandı.

Sami Sağdıç, “Bugün bütün yurtta olduğu gibi ilçemizde de 3972 İlkokul öğrencisi, 3626 Ortaokul öğrencisi ve 2977 ortaöğretim öğrencileri olmak üzere toplam 10.575 öğrencimiz heyecanla bekledikleri karnelerine kavuşarak sömestri tatilini hak ettiler.

 İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç konuşmasında şunları söyledi, ”Bu dönem karne törenimizi Karapınar İmam Hatip ortaokulunda gerçekleştirdik. Karnenin bir amaç değil araç olduğunu belirterek dönem boyunca başarılı çalışmalarından dolayı öğrencilerimizi ödüllendirdik.2015/2016 eğitim öğretim yılının I.Dönemi boyunca okullarda eğitim öğretimin iyileştirilmesi yönünde gayret gösteren velilerimize, okul yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve tüm eğitim çalışanlarına, Okul Aile Birliği Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür eder, öğretmen ve karnelerini alan bütün öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum.” dedi.

İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk ise Karapınar İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Elif Özen kısa sürede hafızlığı tamamladığı için Ümre’ye gönderilerek ödüllendirilecektir. Bütün öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum.”dedi

Karapınar İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Murat Taşkın da İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç’a, Şube Müdürü Uğur Bayram’a, İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk’e, Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Kesik’e okullarındaki karne dağıtım törenine katılımlarından dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

Karapınar İlçesinde eğitim gören 2488 öğrenciye Teşekkür Belgesi, 2226 öğrenciye Takdir Belgesi, 389 öğrenciye iftihar belgesi, 247 öğrenciye Onur Belgesi ve 769 Okulöncesi öğrenciye Gelişim Raporu düzenlendiği İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiler arasındadır,