Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Yaka, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal, Şube Müdürü Ahmet İçalan, Belediye Daire Amirleri ve Milli Eğitim personeli yapılacak olan atölye ile ilgili istişarelerde bulundular.

Belediye Başkanı Mehmet Yaka yaptığı açıklamada; T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı , Karapınar  Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığıyla inşaat çalışmaları devam eden Çocuk ve Yetişkin Kitap Atölyesi, Trafik Eğitim Parkuru, Drama Atölyesi, El Becerileri ve Ahşap Atölyesi, Hobi Bahçeleri alanlarıyla cazibe merkezi haline getireceğimiz eğitim yuvasında, Okul Öncesi ve İlköğretim öğrencilerimiz için hazırladığımız, içeriğinde 3000 seçkin kitabın yer alacağı çocuk kütüphanesi ilçemiz öğrencilerinin hizmetine sunacağız. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim ÖNAL yaptığı açıklamada; “Bu eğitim yuvasının oluşturulmasında bizlere her daim destek olan Belediye Başkanımız Sn. Mehmet YAKA'ya, KOP İdaresi Başkanlığımıza ve emeği geçen öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz” dedi.