Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda açılan “Aile Eğitimi”nde babalar, hem eğleniyorlar hem de öğreniyorlar…

Babaların yoğun ilgisinin olduğu “Aile Eğitim Kursu”nda her hafta yeni bir etkinlik  yapılıyor. Bu haftaki “Aile Eğitimi” öncesinde “Çiğ Köfte Partisi” yapıldı.  Her haftanın Salı akşamlarını iple çeken abalarımız yine eğlenceli dakikalar yaşadılar.

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdür Yardımcısı Erdem BÜYÜKKARAKURT  “Aile Eğitimi Kursu”na gelen babaların bu eğitimden çok memnun olduklarını söyledi. Ayrıca her hafta yeni bir etkinliğin olması nedeniyle babaların ilgisini daha çok çektiğini söyledi.

Kursa katılan babalar da, her hafta değişik bir etkinliğin olduğunu, bir sonraki haftayı sabırsızlıkla beklediklerini söylediler. Kursiyerlerden Oktay ERGEN, bu eğitime gelenlerle daha yakın dostluklar kurduklarını ve eğlenerek öğrendiklerini söyledi.

Kursun Eğitimcisi Nihat BAŞBUĞU da “Aile Eğitim Kursu”na katılan babalarla keyifli anlar yaşadıklarını, onların çok istekli olmaları dolayısıyla eğitimin daha çok faydalı olduğunu söyledi.