Okul Binasında düzenlenen programa,Belediye başkan yardımcısı Emre Özsoy, İle Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, okul Müdürü Fatih Keleş ile veliler katıldı.

 İlçe Milli Eğitim Müdürü  Sam iSağdıç “ 12 bin öğrencimiz eğitim görüyor. Hepsi bizim için aynı değerdir. Okullarımızda öyledir.Velilerin Okul ortamına katılması çok önemli.Bu Proje okul-veli ilişkisinin pozitif yönde  etkileyeceğini düşünüyorum. Öğrencinin 8 saati okulda,  8 saat de uykuda geçiyor. Eğitim birbirini tamamlar. Sizler evde öğrencilerin destekçisi olacaksınız” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Emre Özsoy da bütün okullara çevre düzenlemesi ve diğer eksikliklerinin giderilmesi yönünde çalıştıklarını belirtti.

Mahalleye yeni bina okul binası yapılması hususunda gerekli desteği vereceklerini belirten Özsoy,” Belediye olarak modern okul yapımına her türlü desteği sağlayacağız. Kurulacak dernek ile sorunların daha çabuk giderileceğine inanıyoruz. Veli ve öğrencilerin en büyük isteği modern bir binada eğitim yapmaktır” dedi.

Veliler ise şunları söyledi," Okulun ve dersliklerin ihtiyaca cevap vermediğini belirterek ayrıca okulun tuvaleti dışarda  çocuklarımızı psikolojik olarak olumsuz etkiliyor. Sanki kendimizi 3.sınıf vatandaşız gibi hissetmeye başladık. Birçok öğrenci ikametgâh değiştirip başka okullara gidiyor. Şayet okulumuz yeterli olsa hiçbir öğrenci başka yere gitmeyecek. Yetkililerin yeni okul yapılmasında destek vermelerini istiyoruz” dedi.

Programda çay eşliğinde sohbet edildi. Velilerden gelen sorular cevaplandırıldı.Okulun eksikliklerinin giderilmesi yönünde fikir alışverişinde bulunuldu.