Toki Yavuz Selim İlkokulu Müdürlüğü ve öğretmenleri tarafından öğrencilerine, Zekâ oyunlarını sevdirmek ve sevmelerini sağlamak, zekâ oyunları kültürünü geliştirmek ve sosyal becerileri için kullanmalarını öğretmek, dikkat ve konsantrasyon, analitik düşünme, tümevarım, tümdengelim, problem çözme, eleştirel düşünme, alternatif düşünme, muhakeme, mukayese becerilerini; parça bütün, şekil zemin algılarını vb. yeteneklerini geliştirmek, üst düzey düşünme becerilerini kullanmalarını teşvik etmek, Sosyalleşmelerini sağlamak ve okul kültürü oluşturmak amacıyla TOKİ Yavuz Selim İlkokulunda, Akıl ve Zeka Oyunları turnuvaları düzenlendi. Turnuvaya katılım oldukça yüksek olmuştur. Turnuvalarda oynanan oyunlardan Mangala için 207, Abalone için 84, Q-bitz için 72, Equilibrio için 60, Reversi için 80 ve Pentago için 52 öğrencimiz başvuru yapmıştır. Okulumuz öğretmenlerinin yoğun gayretiyle verimli ve eğlenceli bir turnuva süreci geçirilmiştir. 10 gün süren turnuva sonucunda;
MANGALA OYUNUNDA; Ceren Genç, Bengisu Durman, Metin Beleoğlu, O BİTZ OYUNUNDA; Mustafa Pürlüsoy, Şevval Balıkçı, Oğuzhan Sayın, ABALONE OYUNUNDA; Enes Talha Karakul, İlhami Caner Öztürk, Abdullah Emir Sarı, EOUİLİBRİO OYUNUNDA; Defne Özdemir, Mustafa Pürlüsoy, Oğuzhan Sayın REVERSİ OYUNUNDA; Fatma Kıymet Özen, Enes Karadeniz, Utku Berk Hancıoğlu, PENTEGO OYUNUNDA; Ayşe Naz Birer, Belinay Çalışkan, Yusuf Efe Kara adlı öğrenciler dereceye girmişlerdir.
Dereceye giren öğrencilere Madalyaları ve sürpriz hediyeler Okul Müdürü ve Öğretmenleri tarafından tebrik edilerek takdim edildi. Yarışmaya katılan ve dereceye giren bütün öğrencileri tebrik ediyor, bu yoğun eğitim-öğretim sürecinde emeği geçen okul idarecilerini ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.