Halk Eğitim Merkezi tarafından Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda açılan “Aile Eğitim Kursu” İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahri KİNİ, Şube Müdürü Nizamettin TEZCAN ve Halk Eğitim Müdürü Ahmet İÇALAN tarafından ziyaret edildi.

                İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahri KİNİ “Aile Eğitim Kursu”ndaki kursiyerlerle sohbet etti. Bahri KİNİ, konuşmasında eğitimin ailede başladığını, bunun için anne babalara büyük görev düştüğünü, bu kursa katılımın çok olmasının gurur verici olduğunu ve bu eğitimin ailelere büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Ramazan BIYIKLIOĞLU, kendilerini ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahri KİNİ, Şube Müdürü Nizamettin TEZCAN ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet İÇALAN’a teşekkür etti.

Kursiyerler de “Aile Eğitimi Kursu”ndan çok memnun olduklarını,  burada aldıkları eğitimle artık çocuklarıyla ve eşleriyle daha iyi iletişim kurabildiklerini söylediler. Ayrıca bu eğitimin açılmasına vesile olan Nihat BAŞBUĞU’ya da çok teşekkür ettiklerini söylediler.

Nihat BAŞBUĞU da kendilerini ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahri KİNİ, Şube Müdürü Nizamettin TEZCAN ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet İÇALAN’a teşekkür etti. Ayrıca bu ziyaretin başta kendisine  olmak üzere kursiyerlere de motivasyon olduğunu sözlerine ekledi…