Mezuniyet törenine Garnizon Komutanı Oğuz Osman CANTÜRK, Tic.ve San Od. Bşk. Mustafa Kemal SÖZEN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami SAĞDIÇ, Halk Eğitim Müdürü Ahmet AYDINBELGE, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Umut KARA, Müdür Yardımcısı Erdem BÜYÜKKARAKURT, basın temsilcileri ve aileler katıldı.İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami SAĞDIÇ, çocuğun eğitiminde bilinçli ailelerin çoğalması gerektiğini, ilçemizde "0-18 Yaş Aile Eğitimi " kurslarına olan ilginin gittikçe arttığını, Mili Eğitim Bakanlığı'nın da ilçemizdeki aile eğitimi çalışmalarını yakından takip ettiğini söyledi. Sami SAĞDIÇ, ayrıca "0-18 Yaş Aile Eğitimi"nin ilçemizde yaygınlaşmasını sağlayan Nihat BAŞBUĞU ve Berrin BAŞBUĞU'ya  da teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.
Sultaniye Anaokulu'nda açılan 3-6 Yaş Aile Eğitimi Kursu temsilcisi  Raziye YILMAZ, Gazi Mustafa Kemal İlkokulu'nda açılan 7-11 Yaş temsilcisi Nejla TARTAN ve Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nda açılan 7-11 Yaş temsilcisi Havva ERKUL da birer konuşma yaparak, aldıkları eğitim ile ilgili duygularını dile getirdiler.
Aile Eğitimine katılan kursiyerlerin çocuklarından oluşan "Aile Eğitimi Çocuk Kulübü" hazırladığı  birbirinden güzel gösterilerle töreni şölene çevirdiler. Çocuk Kulübü'ndeki çocuklar izleyenleri hem coşturdular hem de duygulu anlar yaşanmasına neden oldular. 
0-18 Yaş Aile Eğitimi  kurslarının eğitimciliğini yapan Nihat BAŞBUĞU VE Berrin BAŞBUĞU da eğitime katılan tüm kursiyerlere bundan sonraki yaşamlarının başarılı ve mutlu geçmesi temennisinde bulundular. Ayrıca Aile Eğitimine destek veren Başta İlçe Milli Eğitim Müdürü olmak üzere, her zaman desteklerini esirgemeyen Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Umut KARA'ya ve Müdür Yardımcısı Erdem BÜYÜKKARAKURT'a teşekkür ettiğini söyledi.