Ortalama 8 Bilgisayardan oluşan bölümün masa, sandalye, taban parkesi, elektrik sistemi ve birçok ekipmanı Ticaret Borsası karşıladı.

Ortalama 10 Bin TL değerindeki All İn One bilgisayarlardan oluşan proje şimdiden fazlasıyla öğrencinin uzaktan eğitim almasına yardımcı oluyor.

Destek noktasının açılışı 07 Ocak 2020 Perşembe günü  saat 10:30'da Karapınar Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal, arapınar Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Ulusoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ahmet İçalan, Tahir Ağırgötüren, Okul Müdürü Ahmet Metiner, Muhtarlar Derneği Başkanı Fahri Sağlık, İpekçi Mah.Muhtarı Kenan Işıkçı, tarafından açıldı.

Açılıştan önce yapılan toplantıda İlk sözü alan Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal; Toplamda 17 tane eba destek noktamız faaliyette, 1000 e yakın tableti devletimiz dağıttı, bir o kadar da Sn. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum destek oldu. Ayriyeten Stk'lar vasıtası ile ortalama 600 Tablet daha dağıttık. Ek olarak KAR-YEM  4 adet yeni Eba destek noktası oluşturdu. Şimdide Ticaret Borsası bu şekilde bir destek noktası oluşturarak gençlerimize ve Karapınar eğitimine büyük katkıda bulundu. Ayrıyeten 2 blgisayarın alınmasında destek veren Karapınar Kırmızı Et Üreticiler Birliğine ve eğitime destek olan Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, kurum ve kuruluşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.”dedi

Ardından konuşmaya devam eden Karapınar Belediye Başkanı Yaka, Ahmet Ulusoy ve yönetimine Karapınar eğitimine yaptıkları bu olumlu katkılar için çok teşekkür ediyor, kendilerini tebrik ediyorum. dedi.

Karapınar İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Karapınar çok şanslı bir ilçe. Bu tip yatırımların olması ve genişlemesi bizleri çok fazla memnun ediyor. Çalışmalara destek verdikleri için Belediye Başkanına, Karapınar Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Ulusoy ve Yönetimine, kuruluşlara teşekkür ediyorum.”dedi.

Karapınar Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Ulusoy, Karapınar'da yetişen her çocuğumuz bizim için körpe birer fidan, onların iyi yetişmesi için Karapınar Ticaret Borsası Başkanı olarak ben ve yönetim kurulu üyelerimiz elimizi taşın altına koyduk. Birden fazla öğrencnin uzaktan eğitim alması yolunda eba destek sınıfı oluşturduk. 2 Bilgisayar desteği için de Karapınar Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Atıf Özder'e çok teşekkür ediyoruz. Bu duyarlılıklar vasıtasıyla ilçemiz eğitiminin daha iyiye giderek şahlanacağına inanıyor, biz gibi tüm kurum ve kuruluşlardan bu tip faaliyetler bekliyoruz. dedi. (M.Ceyhan)