Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen çelenk sunumu ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen program, İlçe Kaymakamı Şenol Öztürk, Belediye Başkan V. Halil Aker, Cumhuriyet Savcısı Aslı Polat, AK Parti İlçe Başkan V. Mehmet Şentürk, İlçe Millî Eğitim Müdür V. Ahmet İçalan ve ilçe protokol üyeleri, sivil toplum kuruluş ve oda başkanları, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.
24 Kasım Öğretmenler Günü, öğretmenlerin toplumda sahip olduğu önemi vurgulamak amacıyla her yıl 24 Kasım’da kutlanıyor. Bu özel gün, ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de büyük bir coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa geçildi.
Programın açılış konuşmasını yapan Osman Hulusi Ateş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Adem Ceyhan öğretmenlerin toplumda sahip olduğu önemi vurgulayarak, öğretmenlerin fedakarlıklarına ve emeklerine dikkat çekti.

Karapınar STK Başkanları Ereğli Kaymakamı Oğuz Cem Murat'ı Ziyaret Etti Karapınar STK Başkanları Ereğli Kaymakamı Oğuz Cem Murat'ı Ziyaret Etti

Programın devamında öğrenciler tarafından hazırlanan şiirler, müzik dinletileri ve tiyatro gösterileri sergilendi. Program sonunda Kaymakamımız Şenol Öztürk, İlçe Millî Eğitim Müdür V. Ahmet İçalan ve Belediye Başkan V. Halil Aker öğretmenlerin gününü kutladılar.