. Toplantıya İlçe Kaymakamı Ramazan Yıldırım ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahri Kini ve Şube Müdürü Sami Sağdıç ile ilçe Merkezindeki tüm okul yöneticileri ile öğretmenler köy ve beldelerdeki okul yöneticileri katıldı.

12.04.2012 tarihinde İlçemiz Ş.O.A.METEM ATL okulunda yapılan değerlendirme toplantısında İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahri Kini tüm katılımcıları selamlayarak başladığı konuşmasında İl Şube Müdürü Duran Gündoğdu’nun ilçemiz okullarını incelemesindeki önerilerinden yararlandıklarını, bu toplantıya katılarak manevi destek veren İlçe Kaymakamı sayın Ramazan Yıldırıma teşekkür ederek sözlerine başladı. Akabinde söz alan İl Şube Müdürü Duran Gündoğdu İlçemizde ve Emirgazi ilçesinde üç günlük yerinde inceleme çalışması ile tüm okulları görme fırsatı bulduğunu, ilçemiz ilk ve orta dereceli okullarında nitelikli çalışmalar yapıldığına tanık olduğunu bu vesile ile okul yöneticileri ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilerini takdir ettiğini, Anadolu Öğretmen Lisesindeki çalışmalarla bilhassa iki ana okulundaki çalışmaların kendisini mutlu ettiğini bu okulların örnek okul olarak değerlendirilebileceğini belirtti.

222 sayılı Kanunda yapılan değişikliklerle 2012-2013 öğretim yılında ilçemizde uygulamaya konulacak eğitim çalışmalarının ilçe yöneticileri ile tüm okul fiziki kapasiteleri yerinde görülerek planlanıp değerlendirildiğini, bu konuda bir kanaatin hasıl olduğunu bu uygulama yapılırken öğrencilerin rahatça okula ulaşımı ve veliler ile muhtarlarımızın da bilgilendirilmesinin gerekliliği anlatıldı.

Toplantıda konuşan ilçe Kaymakamı Ramazan Yıldırım da İl Şube Müdürü Duran Gündoğdu’nun 12 yıllık yeni eğitim uygulaması ile ilgili düşüncelerini öğretmenlerle paylaşmasını yaralı bulduğunu, ilçemiz öğretmenlerinin her türlü proje çalışmalarında kendisi tarafından destekleneceğinin öğretmenlerimizce bilinmesini dile getirdi. Her zaman eğitim çalışanlarını yanında olacağını dedi.Karşılıklı bilgi alışverişinden sonra toplantı sona erdirildi.