Kurtay Bab-ı Lezzet açılışına, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Belediye Başkan Yrd. Emre Özsoy, Konya MHP Milletvekili Adayı Acz. Faruk Sonkaya, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Kuruluş Başkanları, İlçe Emniyet Müdürü Ertaş Tüfekçi, İlçe Jandarma Komutanı Orhan Özcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk, Malmüdürü Zeki Kabdan, Polis Merkezi Amiri Komiser Fatih Işık, Asayiş Büro Amiri Komiser Hasan Erdoğan, Komiser Erkan Can ve diğer davetliler ile çok sayıda vatandaş topluluğu katıldı.

Muhammet Özoğlu'nun sunuculuğunda yapılan açılış töreni, Hacı Ömerli Camii Müezzini Ali Osman Gürbüz'ün Kur'an-ı Kerim Tilaveti okuması, İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk'in yaptığı dua ve ardından Belediye Başkanı Mehmet Yaka konuşmasında, Karapınar'ın tarım ve hayvancılık alanında olduğu gibi sosyal ve kültürel anlamda da her geçen gün gelişmekte olduğunu ve bu güzel Bab-ı Lezzet sahibi Ramazan Kurtay ve ekibine, İlçemize hayırlı uğurlu olmasını, hayırlı ve bol kazançlar temenni ediyorum."Dedi

Bab-ı Lezzet işyeri sahibi Ramazan Kurtay, Bab-ı Lezzet'in açılışına teşrif etmelerinden dolayı teşekkür etti. Birlikte açılışı yapılarak, katılımcılara pasta ve meşrubat ikram edildi.