Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Bel. Başkan Yard. Emre Özsoy, Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Aşıroğlu ve Osman Arı İsmet Paşa Mahallesinde yapımı devam eden Turgut Özal Parkında incelemelerde bulunarak, Özal Parkına yeni imaj kazandırılıyor.

Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Projenin Tamamının 5500 m2 bir alana sahip olduğunu ve yapılmakta olan parkın bünyesinde Kafeterya, mesire alanı, açık teras oturma alanı, bebek emzirme odası, yeşil alan, Bay Bayan ve Engelli WC, Nişan, Düğün, Sünnet alanlarının mevcut olacağını belirten Başkan Yaka,
Karapınarlı Hemşerilerimize tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri şekilde hizmetine sunacağımız parkımız için şahsım, Başkan Yardımcım, Meclis Üyelerim ve tüm personelim adına büyük mutluluk duyuyoruz. Daha önce ki halinde yaz aylarında mevsimlik olarak halkın hizmetinde olan parkımız, bundan sonra yeni haliyle hizmete geçtiğinde yılın 12 ayı halkımıza hizmet edecektir diyen Başkan Yaka, İnşaatı devam eden Turgut Özal Parkının eskisinden daha kullanışlı ve güzel olacağını söyledi.