Gündem maddeleri görüşülmeden önce Merkez Kız Kuran Kursunda Hafızlığını tamamlayan 16 öğrenciye ödül verilip verilmeyeceği maddesi gündeme alınıp alınmayacağı görüşülerek oy birliği ile gündeme alınması kabul edildi.

Gündem Maddesi 1: 03 Haziran 2019 Pazartesi günü yapıla 1. Birleşim Belediye Meclisinde görüşülerek İmar Komisyonuna havale edilen; İlçemiz Apak, İsmetpaşa, Küllü, Türüdiye, Reşadiye, Hacıisa, Hankapı, Zafer, Yeni, Kale, Selimiye, Pınarbaşı, Alaaddin ve Çetmi Mahallelerinde Revizyon Uygulama İmar Planı Askısı itirazları hususunda İmar Komisyonu tarafından 17.06.2019 tarihinde hazırlanan İmar Komisyon Raporunun görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Gündem Maddesi 2:İlçemiz Apak Mahallesinde 338 Ada 34 nolu Parsel için hazırlanan plan değişikliğine askı süresi içerisinde Belediyemize yapılan itirazın görüşülmesi İmar Komisyonuna Havalesi oy birliği ile kabul edildi.

Gündem Maddesi 3: İlçemiz muhtelif mahallelerde Belediyemize ait bulunan gayrimenkullerin satışlarının yapılması hususu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Gündem Maddesi 4: LGS Sınavında ilçemizde 500 tam puan alarak Türkiye Birincisi olan Taha Erdoğan KELEŞ’e ödül verilip verilmeyeceği hususu görüşülerek ödül verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Ek Gündeme alınan İlçemiz Müftülüğüne bağlı bulunanMerkez Kız Kuran Kursunda Hafızlığını tamamlayan 16 öğrenciye ödül verilip verilmeyeceği hususu görüşülerek ödül verilmesine oy birliği ile kabul edildi.

Millet İttifakı Meclis Üyeleri tarafından Anıt alanındaki İşletme hakkındaki verilen görüşme önergesi oy birliği ile kabul edildi.

Temmuz ayı 1. Birleşim toplantısının kapatılması oy birliği ile kabul edildi. Temmuz ayı 2. Birleşim toplantısı 02.07.2019 tarihinde saat 15.30 da Belediye Meclis Salonunda günden maddelerini görüşmek üzere Belediye Başkanı Mehmet Yaka’nın Başkanlığında toplandı.

Belediye Başkanı Mehmet Yaka verilen Genel Görüşme Talebi hakkında gerekli incelemeleri yaptırarak Belediye Meclis Üyelerini bilgilendirdi ve gündem maddesi olan İlçemiz Apak Mahallesinde 338 Ada 34 nolu Parsel için hazırlanan plan değişikliğine askı süresi içerisinde Belediyemize yapılan itirazın görüşülme hususu Komisyondan geldiği şekilde oy birliği ile kabul edildi.

Temmuz ayı 2. Birleşim toplantısının kapanmasının ardından emekli olan Zabıta Müdürü Süleyman Ekmekci veda konuşması yaparak herkesten helallik isteyerek Belediye Başkanı Mehmet Yaka tarafından kendisine yaptığı hizmetlerden dolayı hediye takdim etti.