Karapınar Belediyesi’nin 18 Kasım – 10 Aralık tarihleri arasında düzenlediği sosyal medya çekilişi 21 Aralık Pazartesi günü canlı yayınla yapılan çekiliş sonucunda belirlendi.

Bisiklet ödülü olan sosyal medya çekilişini Gülseren Altınsoy, Şükrü Emir, Muammer Özsoy ve Mustafa Koçhan kazandı. Kazanan Yarışmacılar Bisikletlerini 23 Aralık Çarşamba günü 11.30 da Belediye Meclis Salonu’nda Belediye Başkanı Mehmet Yaka ve Başkan Yardımcısı Halil Aker den bisikletlerini teslim aldılar.

Belediye Başkanı Mehmet Yaka “Avrupa Hareketlilik Haftası nedeniyle Belediyemize hediye edilen 4 adet bisikleti kazanan 4 tane şanslı hemşehrilerimize teslim ediyoruz. Bisikletin gerçekten sıfır emisyon sloganıyla yola çıkan araçtan, uzak sağlıklı yaşam şartı olan en güzel ulaşım aracı bisikletin kullanılmasının ilçemizde yaygınlaşması için ilçemiz için buradan bir müjde de bulunmak istiyorum. Yaklaşık olarak 35 km Bisiklet Yolu Master Plan çalışmamız devam ediyor. Bu projeyi çok yakın bir sürede Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a sunup onun önerisiyle Millet Bahçesi’ndeki yaklaşık 2 km Bisiklet Yolu’ndan hariç şehir içinden de Bisiklet Yolu Çalışmamıza hızla devam ediyoruz. Okuluna, Spor Salonuna Bisikletle git proje kapsamında yakın bir zamandaİlçemizi uygun olan cadde ve sokaklarda bisiklet yoluna kavuşturmayı düşünüyoruz. Sosyal Medya çekilişine katılan ilgi gösteren yarışmacılara teşekkür ediyor, kazanan yarışmacılara hayırlı olsun temennisinde bulunuyorum” dedi.

Sosyal Medya çekilişi sonucunda kazanan yarışmacılar Belediye Başkanı Mehmet Yaka’ya ve Başkan Yardımcısı Halil Aker’e bu anlamlı yarışmayı düzenledikleri için teşekkür ettiler.