Fen İşleri Ekiplerimiz Yol Bakım Ve Onarım Hizmetlerine Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Karapınar Belediyesi, Büyükşehir Yasası ile mahalle statüsüne kavuşan köy ve beldelerde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Küçükaşlama ve Kayalı mahallelerinde ayrıca Çukurca ve eğrikuyu yaylasında yol bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Küçükaşlama ve Kayalı Mahallelerinde kışın çamur yazın ise tozdan geçilmeyen sokak aralarındaki yollar Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından stabilize alt yapı malzemesi ile kaplanarak çözüme kavuşturuluyor.

Belediye Başkanı Mehmet Yaka yaptığı açıklamada “Büyükşehir yasası ile mahalle statüsüne kavuşan Küçükaşlama ve Kayalı Mahallelerimize ve çukurca, eğrikuyu yaylalarımızda yol bakım ve onarım çalışmalarımız Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimizin üstün gayretiyle devam etmektedir. Biz bu yola çıktığımızda şahsım, Başkan Yardımcım, Meclis üyeleri arkadaşlarım SEVGİMİZ İNSAN SEVDAMIZ KARAPINAR sloganıyla çıktık. Mahalle sakinlerinin sorunlarını çözüme kavuşturmaya ve merkez mahallelerimiz bizim gözümüzde neyse büyükşehir yasası ile mahalleye kavuşan köy ve beldelerimiz, yaylalarımız bizim için aynı şekilde olup çalışmalarımız diğer mahallelerimizde’de devam edecek” dedi. Mahalle sakinleri yapmış oldukları hizmetten dolayı Belediye Başkanı Mehmet Yaka’ya ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ettiler.