Kurs Öğretmenleri Tülay Karakuş, Yardımcı elaman Hanim Dinkul ve Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı Cahit Aşıroğlu eşliğinde Belediye Başkanlık makamına gelen öğrenciler, Kurs Öğretmeni, Yardımcı Personel ve Mahalle Muhtarı ile öğrenciler birlikte Belediye Başkanı Mehmet Yaka’nın Ulusal Egemenli ve Çocuk Bayramını kutladılar.

Kur’an-ı Kerim okumasını yeni öğrenen öğrenciler, Belediye Başkanı Mehmet Yaka’ya Kur’an-ı Kerim okudular ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocuklar tek tek Belediye Başkanlığı makamına oturarak, Belediye Başkanı Mehmet Yaka ve Başkan Yrd. Emre Özsoy ile hatıra fotografı çektirdiler.

Belediye Başkanı Mehmet Yaka, çocuklara çeşitli ikramlarda bulunup, sohbetler yaptıktan sonra, 4 yaş grubu 22 öğrenciye Uçurtma hediye etti. Uçurtmayı alan öğrenciler Belediye başkanı Mehmet Yaka’ya teşekkür ederek, ilgi alakasından dolayı teşekkür ettiler. Çocuklar verilen uçurtmaya çok sevindiklerini dile getirdiler.

Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98.’inci Yıl Dönümü nedeniyle makamına yaptıkları ziyaretten son derece memnun olduğunu dile getirerek, çocukların bayramlarını kutlayarak çocuklarla Karapınar ile ilgili çalışmalar hakkında bol bol sohbetler ederek, çocuklardan gelen soruları Belediye Başkanı Mehmet Yaka, çocukların anlayacağı şekilde cevaplandırdı ve 4 yaş grubu çocuklar Belediye Başkanlığı makamından memnun bir şekilde Başkan Yaka’ya teşekkür ederek ayrıldılar.