Hotamış ve İslik Mahallelerinde fidan dağıtımına Belediye Başkanı Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin, MHP İlçe Başkan Vekili Harun Yılmaz, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinden Selçuk Altınışık, Zeki Barutcu, Murat Albayrak, Belediye Meclis Üyemiz Erol Parlak, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Sinan Gümüşsoy, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Yaka yaptığı açıklamada  “Karapınar Belediyesi olarak Orman İl Müdürlüğü’nün katkılarıyla Karapınar’lı hemşehrilerimiz için tahsis edilen fidanların ilçe merkezinden sonra taşra mahallelerimiz için dağıtıma başladık. Bu bölgelere tahsis edilen fidanlarımızı ilçemiz mahallelerine belli periyotlar nispetinde vatandaşlarımıza adeta emanet şeklinde ulaştırmaya devam ediyoruz. Fidanlarımızın hepsinin tamamen tutup çevreye katkı sağlayacağını temenni ediyorum. Vatandaşlarımıza ilgileri ve duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde de diğer taşra mahallelerimizde ağaç dağıtımına devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi. Başkan Yaka, Bu tür çalışmaların ağaç dikim sezonunda devam edeceğini belirtti.

Vatandaşlar fidan dağıtımında Belediye Başkanı Mehmet Yaka’ya, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin ve beraberindekilere teşekkür ederek doğaya ve geleceğe yapılan bu tür güzel çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.