Toplam 5 isteklinin katıldığı ihale, Karapınar Belediyesinde görevli İhale Komisyon Başkanı Musa Yaşar, İşin Uzmanı İnş.Müh. Mustafa Kemal Altunsoy, Mimar Derya Baltaoğlu, Mali Üye Zafer Yazgan, Üye Avukat Mehmet Murat Deveci'nin sorumluluk ve denetimlerinde yapılarak, yapılan ihaleyi ise Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Belediye Başkan Yrd. Emre Özsoy ve Daire Amirleri izlediler.

Açık ihale ile yapılan Kapalı Pazar Yeri inşaatı yapım işi yüklenicisi Emir Mühendislik Mehmet Akif Özdemir olarak belirlendi.

Kapalı Pazar Yeri inşaatı yapımı  3.581.000 TL üzerinden 300 iş gününde yüklenici Emir Mühendislik Mehmet Akif Özdemir tarafından tamamlanacaktır.

Karapınar İlçesi Kale Mahallesi Akın Caddesi üzerinde Karapınar Belediyesine ait 10.933.- M2 lik arsa üzerine yapılacak olan 9000.-M2 lik kapalı pazar yeri projesi içerisinde mescit, bay, bayan ve engelliler için WC, Bebek emzirme odası, güvenlik ve zabıta elamanlarının hizmet odaları, 160.-M2 lik kafeterya, basketbol ve voleybol sahası, bahçesinde ise çocuk oyun grupları yer almaktadır.

Kapalı Pazar Yeri inşaatı yapım işinin ve yapılan ihalenin ilçemize şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni ederiz.